0656

This new luxury contemporary home is positioned on a steep site, on the boundary of the Over Kellet Conservation Area.
A split-level design was developed making best use of natural site contours, providing maximum floor area, whilst taking advantage of the beautiful views across Morecambe Bay.
The large open plan family room is amazing, and enjoys and abundance of natural light from the floor to ceiling windows, and rooflights. The building is completed to a high standard, and features every modern convenience you would expect.
We were recently appointed by the new property owners to create a new Gymnasium building within the grounds, which is sunken into the hillside to obscure it from view.

Feugiat scelerisque varius morbi enim. Lectus arcu bibendum at varius vel pharetra vel turpis. Quis auctor elit sed vulputate mi sit amet mauris commodo. Habitasse platea dictumst quisque sagittis purus sit amet volutpat consequat.
Joe Bloggs
Project Manager - Jones Homes

We would love to hear from you and learn more about your project